OSTZ, Spravodaj č.:1/2004-2005

Výkonný výbor OSTZ vypisuje sériu turnajov Grand Prix oblasti Trenčín, Nové Mesto, Myjava v kategóri žiactva bez rozdielu kategórie. Žiaci a žiačky budú súťažiť spolu.
Termín a miesto turnaja:          -
1. 18. 12. 2004 Trenčianska Teplá
2. 05. 02. 2005 Nové Mesto n. V.
3. 09. 04. 2005 Drietoma   !!!ZMENA!!!
4. 14. 05. 2005 Stará Turá
5. 28. 05. 2005 Trenčín Kubran
Hrací systém: Dvojhra žiactva sa hrá na 3 víťazné sety. Hrá sa progresívnym K.O. systémom ( každý zo zúčastnených hrá rovnaký počet zápasov ). Hlavný rozhodca si vyhradzuje právo zmeny hracieho systému na mieste konania turnaja podľa počtu súťažiacich.
Štartovné: Za každého jednotlivca 30 Sk,-. Hradí účastník pri prezentácii. Domáci štartovné neplatia.
Hlavný rozhodca: Pred každým turnajom určí VV OSTZ.
Ceny: Prví piati súťažiaci budú odmenení vecnými cenami a diplomom. Ceny zabezpečí usporiadateľský oddiel. Použije na to prostriedky z vybraného štartovného. Diplomy zabezpečí VV OSTZ.
Hracia miestnosť: Usporiadateľ musí zabezpečiť priestor s minimálne 6 stolmi.
Loptičky: Hrá sa s loptičkami Double Hapinees
Hodnotenie: Súťažiaci umiestnený na 1.-15. mieste dostane za umiestnené body, ktoré sa rovnajú ( počtu súťažiacich - umiestnenie + 1)* 5. Súťažiaci umiestnený na 16. až poslednom mieste dostane za umiestnenie body, ktoré sa rovnajú počtu súťažiacich - umiestnenie +1. Celkové umiestnenie hráčov sa počíta zo súčtu maximálne 4 najlepších bodových ziskov.
Zároveň tieto turnaje budú hodnotené ako súťaž družstiev jednotlivých oddielov. Hodnotení budú najlepší traja súťažiaci z jedného oddielu v celkovom umiestnení. Rozhodovať bude súčet bodov z konečného umiestnenia.