OSTZ, Spravodaj č.:1/2005-2006

Výkonný výbor OSTZ vypisuje sériu turnajov Grand Prix oblasti Trenčín, Nové Mesto, Myjava v kategórii žiactva bez rozdielu kategórie. Žiaci a žiačky budú súťažiť spolu.
Termín a miesto turnaja:          -
1. 1. 10. 2005 Trenčín Kubran
2. 07. 01. 2006 Nové Mesto n. V.
3. 01. 04. 2006 Drietoma
4. 15. 04. 2006 Trenčianska Teplá
5. 28. 05. 2006 Stará Turá
Hrací systém: Dvojhra žiactva sa hrá na 3 víťazné sety. Hrá sa progresívnym K.O. systémom ( každý zo zúčastnených hrá rovnaký počet zápasov ). Hlavný rozhodca si vyhradzuje právo zmeny hracieho systému na mieste konania turnaja podľa počtu súťažiacich.
Štartovné: Za každého jednotlivca 30 Sk,-. Hradí účastník pri prezentácii. Domáci štartovné neplatia.
Hlavný rozhodca: Pred každým turnajom určí VV OSTZ.
Ceny: Prví piati súťažiaci budú odmenení vecnými cenami a diplomom. Ceny zabezpečí usporiadateľský oddiel. Použije na to prostriedky z vybraného štartovného. Diplomy zabezpečí VV OSTZ.
Hracia miestnosť: Usporiadateľ musí zabezpečiť priestor s minimálne 6 stolmi.
Loptičky: Hrá sa s loptičkami Double Hapinees
Hodnotenie: Súťažiaci umiestnený na 1.-15. mieste dostane za umiestnené body, ktoré sa rovnajú ( počtu súťažiacich - umiestnenie + 1)* 5. Súťažiaci umiestnený na 16. až poslednom mieste dostane za umiestnenie body, ktoré sa rovnajú počtu súťažiacich - umiestnenie +1. Celkové umiestnenie hráčov sa počíta zo súčtu maximálne 4 najlepších bodových ziskov.
Zároveň tieto turnaje budú hodnotené ako súťaž družstiev jednotlivých oddielov. Hodnotení budú najlepší traja súťažiaci z jedného oddielu v celkovom umiestnení. Rozhodovať bude súčet bodov z konečného umiestnenia.

Právo účasti: Turnaja sa môžu zúčastniť všetci žiaci a žiačky narodení v roku 1991 a mladší aj neregistrovaní.

Treba si priniesť športovú obuv na prezutie a hlavne pinpongovú raketu.

Pri prezentácii treba predložiť preukaz totožnosti, stačí aj preukaz zdravotnej poisťovne.